Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Бібліотечний ярмарок для дитини і родини!

30 вересня з 11.00 до 14. 00 Національна бібліотека України для дітей буде «продавати» свої послуги на бібліотечному ярмарку «Для дитини і родини». Завітайте до бібліотеки усією сім’єю, щоб обрати собі «товар» до смаку на прилавках-вітринах, який підготував для відвідувачів кожен з відділів бібліотеки.

Що бажаєте? Вибрати гурток для свого малюка? Визначайтесь, яке заняття йому більше до смаку: малювати? плести? нанизувати намистинки? А, можливо, у ваших дітей є певні акторські здібності? Записатись до театральних студій бібліотеки можна буде просто тут - на ярмарку у керівників бібліотечних театрів. Тут можна буде отримати також пораду щодо кола читання ваших дітей, замовити список літератури з питань виховання дитини для батьків, скористатись бібліотечним комп’ютером або отримати доступ до Інтернет з власного електронного пристрою – у бібліотеці облаштована зона WI-FI. Електронні ресурси від фахівців інформаційно-довідкової роботи, психологічні поради від психолога бібліотеки, кращі книги для ваших дітей від бібліотекарів абонементів – бібліотечного «товару» вистачить на всіх.

З 11-30 (та з 13-00) розпочнуться ярмаркові розваги для дітей і дорослих. Причому, можна відвідувати заходи разом, а можна розділитися – дітей відправити на фестиваль мультфільмів або ж лялькову виставу «Чарівна знахідка» (прем’єра!), чи на літературну мозаїку «Полиця невідкритих книг».

Батькам рекомендуємо інформаційне бюро «Правовий порадник», інформаційну карусель «Батьки і діти: взаємні поради», а ще радимо потренуватися на інтелектуальному тренажері «Бібліодрайв».

Для меломанів приготували спеціальне музичне асорті, а бібліотечний кінозал взагалі буде працювати в режимі «non-stop» та демонструвати відеопродукцію дитячої кіностудії бібліотеки: фільми, мультфільми, буктрейлери (рекламні ролики на книги). До речі, кіностудія буде працювати й під час ярмарку – маєте змогу поділитися враженнями від свята, висловити свої побажання щодо роботи нашої бібліотеки та поздоровити усіх бібліотекарів з професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек, яке відзначається саме 30 вересня! По закінченню розважальної програми відкриється Літературна кав’ярня. Тож буде усе, як на справжньому ярмарку, з однією різницею – все безкоштовно. Хоча ні! Печиво та сік у літературній кав’ярні будуть «продавати»: дасте правильну відповідь на запитання казкової вікторини – і вас нагодують. Не дасте –… що ж, треба було книжки читати влітку! Ще раз нагадуємо: «Читати не шкідливо! Шкідливо не читати!»

Занотуйте собі у календариках: 30 вересня з 11-00 обов’язково завітати на ярмарок до Національної бібліотеки України для дітей, що на Нивках по вул. Баумана, 60!

До зустрічі!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей