Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

День Біблії у бібліотеці

Проведення у бібліотеці свята, присвяченого Дню Біблії, цілком зрозуміле. Адже бібліотека – це зібрання книг, а Біблію ще називають «Книгою книг», тому що вона - Слово Боже, і жодна книга не може в цьому з нею порівнятися. Як ми знаємо, вона перша «справжня» за формою книга. Окрім того, вона стала і першою перекладеною іншими мовами книгою та першою друкованою книгою.

Національна бібліотека України для дітей спільно з представниками громадського руху «Живи», творчим об’єднанням «Всі мрії», за участю асоціацій «Емануїл» та «Поклик» підготувала велике свято для юних читачів.

На свято завітають гості з інституту Генезиса життя та Всесвіту, які знають Біблію, мабуть, краще за всіх, адже досліджують і вивчають Книгу Книг. Вони проведуть конкурс «Юні знавці Біблії». В гості до читачів прийдуть також великий знавець Біблії віце-президент організації «Емануіл» Віталій Стєбєнєв, герой відомого мультфільму «Суперкнига» Робік та інші казкові герої. На учасників свята чекає концерт за участю української співачки Оксамити - лідера громадського руху «Живи» та ансамблю «Пізнайко», заслуженої співачки України Марини Одольської.

Від письменниці Євгенії Пірог, автора проекту «Всі мрії», бібліотекарі і читачі дізнаються про Всеукраїнську ініціативу «Додай читання», до якої сьогодні залучаються діти з різних куточків України; почують про Балакучого Шпака та різнобарвні шпаківні, в яких живуть книжки.

Під час свята відбудеться нагородження лауреатів і переможців конкурсу дитячих малюнків «Доторкнися Біблії». Невеличкі подарунки від організаторів свята отримають усі, хто завітає до бібліотеки 16 листопада о 12-00.

Чекаємо на Вас!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 08.07.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей