Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Свято подарунків та сюрпризів

Читачі Національної бібліотеки України для дітей цілий рік були слухняними і читали багато книжок! Саме тому, мабуть, Святий Миколай завітав до бібліотеки двічі – 17 та 19 грудня, щоб поздоровити зі святом читачів і бібліотекарів.

До свята готувалися заздалегідь, писали сценарій, збиралися на репетиції, готували подарунки… Але свято дітлахам мало не зіпсували маленькі чортенята, які виправили назву на обкладинці «Книги слухняних дітей». Перед словом СЛУХНЯНИХ вони додали частку НЕ. Така плутанина почалася! Виявилося, що подарунки взагалі ніхто з читачів бібліотеки не отримає, адже усі вони були НЕслухняними! Та янголи з офісу Святого Миколая готові до усіляких несподіванок! Їх так легко не заплутати! Вони зробили вибіркову перевірку: завітали в гості до двох сестричок, імена яких потрапили до Реєстру неслухів. Проте янголи добре знали, що дівчатка ці вирізняються гарною вдачею, і не дають приводу батькам жалітися на них Святому Миколаю. Перевірка встановила, що нічого не змінилося – дівчатка чемні і слухняні як завжди! Та на місці злочину янголи впіймали чортенят, які нашіптували сестричкам на вушко різні шкідливі поради… Тут усі учасники свята й здогадалися, яка сталася помилка! Свято відбулося, всі отримали подарунки! Читачі – цукерки, а бібліотека – ноутбук, який одразу віднесли до читального залу молодшого відділу, де він буде підключений до інтерактивної дошки, для того, щоб читачі змогли працювати з цим новим пристроєм! Запрошуємо всіх на зимових канікулах на випробування!

У виставі брали участь юні актори театру-студії “Мандри”, яким керує Ольга Шемота. До речі, це був дебют нового складу студії! Вітаємо з успішним початком!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей