Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

У вихідний день – до дитячої бібліотеки!

В неділю 3-го лютого о 12-00 Національна бібліотека України для дітей збирає своїх читачів на сімейне свято бібліотечно-книжкової смакоти «Зимові пригоди у бібліотеці»! Бібліотекарі підготували великий вибір «блюд» для святкового меню. На перше: всіх гостей почастують в актовому залі веселим калейдоскопом зимових свят. «Новорічні віншування» підготували юні актори бібліотечного театру-студії «Мандри».

На друге: підведення підсумків зимового фотоконкурсу для активних читачів і прихильників бібліотеки «БібліоЯлинка». Найактивніші читачі січня 2013 року отримають солодкі призи від своїх улюблених бібліотекарів.

На третє: вишукані десерти для книжкових гурманів - бібліотекарі підготували книжкові виставки колекційних видань, рідкісних книг та незвичайних видань! Таких «смачних» книг у бібліотеці дуже багато: це книги-іграшки, видання-велетні та зовсім мініатюрні, книги, які «розмовляють», та книжки, з якими можна створити домашній театр, грати в ляльки, а можна - просто читати і розглядати… До речі, щодо «смачних» книг - є в бібліотеці й книжки з кулінарними рецептами. Вони теж в цей день будуть представлені на виставках і, можливо, бібліотекарі «проілюструють» ці книжки деякими смачними стравами, приготованими за книжковими рецептами. Ці страви можна буде покуштувати тільки 3-го лютого на святі бібліотечно-книжкової смакоти!

Така нагода - побачити книжкові родзинки з різних колекцій бібліотеки одразу в усіх відділах та ще й поласувати смачними стравами за книжковими рецептами - випадає не часто! Кожен відділ підготував до свята сімейні конкурси, вікторини, перегляди «зимових» мультфільмів, інтерактивні розваги з технічними новинками.

Одразу після свята в актовій залі дитячий журнал Пізнайко запрошує усіх маленьких читачів до супер-гри «Піцца від Пізнайка». Піццу «готуємо» у читальному відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів. Бібліотекарі цього відділу підготували літературну ігротеку «Котилася торба» (на абонементі) та фестиваль мультфільмів «Зимова Казка» (у Кімнаті казок).

Читачі 5-9 класів на абонементі зможуть взяти участь у КнигоФесті «Книжкова смакота». Читальний зал підготував для всіх без винятку відвідувачів супер-пропозицію: народознавчий спринт «Про все «укр…». Заінтриговані? Завітайте обов’язково! Адже там будуть не тільки цікаві виставки рідкісних видань з колекцій бібліотеки, а й новорічне частування узваром і кутею! Можна буде взяти автограф у майстра детективного жанру, автора серії дитячих детективів та пригодницьких книжок про Заекрання Олександра Есаулова : в читальному залі для учнів 5-9 класів з 12-30 до 13-30 відбудеться його автограф-сесія.

Сектор іноземної літератури облаштував два майданчики: у «темній» кімнаті відео-екскурс за традиціями святкування Різдва у різних країнах світу, а у «світлій» кімнаті - змагання на мовному рингу! «Rosetta Stone» проти «Trace Effekts» - саме нашим користувачам обирати, хто переможе, яка програма для вивчення англійської мови краща?

Відділ мистецтв запрошує до музичної вікторини «Мелодії Різдвяної ночі».

Відділ соціокультурної діяльності пропонує малюкам і дорослим «погратися» у ляльки: майстер-клас «Ці дивовижні ляльки» від керівника лялькового гуртка бібліотеки Алли Косач.

Тож завітайте 3-го лютого о 12-00 на свято усією сім’єю до Національної бібліотеки України для дітей та пориньте в «Зимові пригоди в бібліотеці» разом зі своїми дітлахами!

За додатковою інформацією звертатися за телефоном: 443-26-31.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей