Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Місячник видавництва «Грані-Т»

Маленькі читачі нашої бібліотеки протягом березня цього року будуть активно читати книги видавництва «Грані-Т» - місячник видавництва організував відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів.

Наші читачі дізнаються про те, як створюються книги, люди яких професій працюють у видавництві. На них чекають зустрічі з письменниками, художниками, редакторами, презентації книг, майстер-класи…

Готуючись до зустрічей з представниками видавництва, діти розпочали активно розбирати новенькі книжки видавництва «Грані-Т» зі спеціально підготовлених виставок у читальному залі та на абонементі молодшого відділу. А почитати є що! Одних тільки серій дитячих книг вже більше двадцяти! Та й книжок за сім років існування видавництва надруковано дуже багато - тільки у нашій бібліотеці їх більше 390 назв. Ці книги відкривають дітям світ якісної сучасної дитячої української літератури, саме тому вони не стоять на полицях стелажів, а користуються незмінною популярністю у маленьких читачів.

Тож чекаємо на вас у літературній вітальні об 11 год. 30 хв. на зустрічі:

11 березня - з письменницькою родиною Наталею та Валерієм Лапікурами, які розкриють секрети сімейного книготворення.

11 березня - з заступником директора видавництва Анастасією Музиченко, яка представить серію книг «Життя видатних дітей».

14 березня - з відомим дитячим письменником Іваном Андрусяком, з яким спілкуватися завжди весело та цікаво.

15 березня - з письменницею Галиною Ткачук та художницею – ілюстратором дитячих книг Юлією Шалімовою, які презентують нову спільно створену книгу «Вікно до собаки»

19 березня - з художницею Надією Каламєєць, яка влаштує майстер-клас для читачів.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей