Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Скайп-конференція «Інновації по колу»

12-19 березня за рішенням президії Української асоціації працівників бібліотек для дітей відбулися скайп-конференції під загальною назвою «Інновації по колу».

Ініціатором та головним модератором виступила Анна Іванівна Бардашевська, голова секції «Фахові комунікації та інноваційний розвиток», директор Херсонської обласної бібліотеки для дітей. Модераторами відеозустрічей також були В’язова Валентина Іларіонівна, голова секції «Соціально-правовий захист», директор Донецької обласної бібліотеки для дітей ім. С.М. Кірова та Лугова Лариса Анатоліївна, голова секції «Соціальне партнерство, розвиток структури та членства», директор Львівської обласної бібліотеки України для дітей.

У ході скайп-конференцій учасники — бібліотекарі-члени Асоціації Дніпропетровської, Донецької, Миколаївської, Тернопільської, Полтавської, Луганської, Львівської, Закарпатської, Запорізької, Хмельницької, Харківської, Херсонської, Чернігівської обласних бібліотек для дітей та Кримської республіканської дитячої бібліотеки розповідали про нові проекти, реалізацію яких розпочато у бібліотеках, обмінювалися інноваціями з популяризації читання та бібліотеки під час проведення Всеукраїнського тижня дитячого читання, а також обговорювали професійні питання, які сьогодні турбують працівників дитячих бібліотек.

27 березня президент Асоціації А.С.Кобзаренко та члени Асоціації Національної бібліотеки України для дітей спілкувалися з керівниками секцій А.І. Бардашевською та Л.А. Луговою, які підсумували результати скайп-конференцій у своїх групах (див. презентацію , звіт А.І. Бардашеської та презентацію А. Лугової).

29 березня відбулася скап-конференція за участю президента Асоціації А.С.Кобзаренко, голови секції В.І В’язової, членів Асоціації — фахівців Національної бібліотеки для дітей та Донецької обласної бібліотеки для дітей, у ході якої донеччани розповіли про нові проекти та новації, які вони використовують у своїй діяльності (презентацію В.І. В’язової див. тут).

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей