Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Концерт для ветеранів у дитячій бібліотеці

Ветеранів Великої вітчизняної війни в Національній бібліотеці України для дітей вирішили вітати 13-го травня, після завершення усіх офіційних свят, парадів, зборів, коли їх вшановують на державному рівні. Спільно з викладачами та студентами кафедри естрадного співу Київського національного університету культури і мистецтв бібліотека влаштувала концерт для ветеранів Шевченківського району міста Києва.

Автори проекту концертної програми - заслужена артистка України, солістка Київського національного академічного театру оперети, доцент кафедри естрадного співу Любов Іванівна Кузьменко, концертмейстер кафедри естрадного співу Альбіна Андріївна Хлопотова та актриса театру і кіно Людмила Рудницька, яка була і ведучою концерту. У виконанні студентів університету прозвучали улюблені ветеранами (і не тільки ними!) пісні воєнних років, поетичні твори. Відеоряд з фрагментів воєнної кінохроніки та художніх фільмів про війну, який підготували бібліотекарі, підсилив емоційний вплив музики та слів. Байдужих глядачів в залі не залишилося. По завершенні концерту його учасники вручили букети квітів всім ветеранам та ще раз привітали їх зі святом Перемоги.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 6/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей