Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

День захисту дітей з дитячою бібліотекою

1 червня Національна бібліотека України для дітей традиційно влаштовує веселе свято для жителів мікрорайону Нивки у сквері на розі вулиць Тешебаєва та Вільгельма Піка. Зазвичай на подібні заходи, які бібліотека організує на відкритих майданчиках, приходять цілими родинами: сім'ї з немовлятами, бабусі і дідусі з внуками-дошкільнятами, підлітки з друзями. Тому бібліотека обов'язково намагається підготувати різноманітні розваги для усіх вікових категорій учасників.

Цьогоріч на усіх читачів чекає незвичайний сюрприз! У бібліотеки з'явився талісман – ростова лялька на ім'я НБУшка. Зробили її за спеціальним ескізом на замовлення НБУ для дітей і 1 червня вона вперше буде представлена читачам. Сподіваємося, що вона буде симпатичною, розумною та веселою і сподобається усім друзям бібліотеки! Розпочне святкову програму веселе музично-танцювальне шоу з лялькою за участю дитячого танцювального ансамблю «Барвінок».

Після цього свято розгуляється по усіх куточках скверу, і кожен зможе обрати собі заняття та розваги до смаку на одному з майданчиків бібліотеки.

Любителі читання й книги можуть стати учасниками Рандеву з письменником . Вже погодився прийти на свято давній друг бібліотеки, автор пригодницьких та детективних творів для дітей Олександр Есаулов. Кожен з учасників може задати йому запитання, взяти автограф, придбати книгу.

У Книжковому Кіоску можна буде дізнатися про найкращі дитячі книжки, які нещодавно надійшли до бібліотеки та з нетерпінням чекають на своїх читачів.

Майбутні юристи та захисники дитячих прав матимуть змогу розмалювати Правовий паркан .

Любителів гострих відчуттів запрошуємо до Кімнати літературних жахів . Усі учасники конкурсу страшилок зможуть зачитати тут свої твори, а слухачі живим голосуванням оберуть переможців.

Для юних художників – Вернісаж на асфальті та Книжкові розмальовки. Для меломанів – Караоке під каштанами. Для маленьких і непосидючих – Казково-спортивний ігровий майданчик. Для посидючих і старанних – Майстер-класс сюрпризів, на якому можна зробити подарунки власними руками і забрати їх з собою, щоб подарувати своїм друзям та рідним. Для мрійників – Дерево дитячих мрій, яке може виконати найпотаємніші бажання, тільки бажання мають бути добрими.

Свято триватиме близько 2,5 – 3 годин. Тож кожен з вас, друзі, зможе встигнути відвідати усі майданчики бібліотеки, взяти участь у різноманітних конкурсах та виграти призи за перемогу в них.

А наприкінці свята усіх дітей чекає ще один сюрприз – МОРОЗИВО кожному!

До зустрічі 1 червня о 12-00 у сквері на Нивках на розі вулиць Тешебаєва та Вільгельма Піка («Там, де бювет», - кажуть мешканці мікрорайону).

Свято проводиться за підтримки Шевченківського відділення в м. Києві Партії Регіонів.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей