Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

ІІІ міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал», 24 травня - 1 червня 2013 р., м.Київ

З 24 травня по 1 червня 2013 року в Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі "Мистецький Арсенал" (вул. Лаврська,12) у Києві відбудеться ІІІ Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал" — наймасштабніша книжкова виставка в Україні.

На 10 майданчиках у Мистецькому Арсеналі відбудуться сотні подій за участі 200 видавництв, книжкових проектів та міжнародних партнерів, найвідоміших і улюблених українських авторів. Зокрема, цього року у "Обміні речовин" - спеціальному проекті фестивалю вестимуть публічні діалоги Оксана Забужко та Ігор Померанцев, Юрій Андрухович і Микола Рябчук, Віктор Неборак та Іван Малкович, Андрій Курков і Юрій Винничук, Борис Херсонський і Олександр Ройтбурд. Спеціальним гостем фестивалю стане один із найпопулярніших польських письменників, автор екранізованого роману-бестселеру "Самотність у мережі" Януш Леон Вишневський, який цього разу представить дві нові книги для дорослих і дітей. Також на Книжковий Арсенал приїдуть близько 20 зіркових авторів та впливових інтелектуалів із Австрії, Німеччини, Польщі, Росії,Франції, Чехії, Швейцарії, серед яких Барбара Космовська, Олів’є Монжен, Жан-Клод Маркаде, Тьєрі Есс, Крістоф Зімон, Борис Буден, Ярослав Рудіш, Марина Степнова, Денис Осокін та інші.

Дитяча програма Книжкового Арсеналу вирізняється спрямованістю на розвиток дитини та залученням до читання усієї сім’ї. Саме тому вона називається "Програма для великих і малих дітей". Символічно, що саме під час Книжкового Арсеналу стартує інноваційний освітній проект Мистецького Арсеналу для дітей та підлітків — АРСЕНАЛ ІДЕЙ. І першою темою цього інтерактивного простору стане саме тема книги та читання.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей