Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

День знань у бібліотеці

Цьогорічне свято Дня знань у Національній бібліотеці України для дітей розпочнеться рано-вранці незвичайною акцією в підтримку читання, книги та бібліотеки – БібліоМотоПробігом, у якому візьмуть участь українські мотоциклісти на своїх залізних конях. Серед них - бібліотекарі НБУ для дітей та колишні читачі. Кавалькада з книжково-бібліотечними прапорами стартуватиме о 9-00 від головного входу книгозбірні та завітає на святкові лінійки кількох київських шкіл, що розташовані у мікрорайоні Нивки. Їх участь у шкільних урочистостях буде яскравою та динамічною, адже треба встигнути повернутися до 11-00 на місце старту та передати прапор бібліотеки генеральному директору для урочистого відкриття нового бібліотечно-читацького сезону 2013-2014.

На свято «Бібліотека збирає друзів!» запрошуються усі друзі бібліотеки! Завітають почесні гості: члени Наглядової ради, представники Міністерства культури України, письменники, художники, видавці. Прийдуть читачі бібліотеки - учні четвертих, п’ятих класів та старшокласники. Саме для них буде цікавою програма, яку підготувала бібліотека до Дня знань.

Розпочне програму лялькова дівчинка НБУшка, яка теж прийде на свято з друзями – книжковими героями. Герої ці ще незнайомі читачам нашої бібліотеки, тому що вони з новесеньких книжок, які щойно вийшли з друку. Учасникам свята якраз і потрібно буде краще познайомитися з персонажами книг в ході квест-гри «Книжкові відкриття». Учні 4-х та 5-х класів поділяться на команди та під керівництвом книжкових героїв вирушать до бібліотеки на розшуки.

Старшокласники разом з мотоциклістами візьмуть участь у промо-акції книги та читання «ФотоКнигоДрайв» - фотосесії з байкерами та їх улюбленими книгами біля головного входу до бібліотеки. По завершенні фотосесії можна буде поспілкуватися з незвичайними гостями бібліотечного свята у актовій залі.

На завершення свята бібліотекарі та почесні гості підготували декілька сюрпризів учасникам. По-перше, будуть відзначені кращі читачі за результатами конкурсу, що проходив влітку у відділі обслуговування читачів – учнів 5-9 класів. По-друге, учасники квесту «Книжкові відкриття» стануть володарями скарбів, які вони знайдуть за допомогою чарівної карти. Знайдуть обов’язково, якщо вони відвідують нашу бібліотеку, люблять читати, а значить тренують увагу, пам’ять та інші розумові здібності. Бо книга – це найкращий тренажер для розуму!

Тож тренуйтеся влітку, щоб 1-го вересня у День знань стати кращими!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей