Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
18 лютого об 11.00. в у актовій залі Національної бібліотеки України для дітей відбудеться зустріч з композитором В’ячеславом Полянським, автором серії аудіо казок «Музичні казки з України», в рамках проекту «Україна читає дітям».

      Полянський В’ячеслав Анварович, заслужений діяч мистецтв України, професор Київського університету ім. Б. Грінченка, піаніст, лауреат багатьох міжнародних джазових фестивалів. Крім виконавської і педагогічної діяльності, В’ячеслав Полянський плідно працює як композитор, створюючи музику для театру, кіно й естради. У творчому доробку В’ячеслава Полянського музика більш ніж до 200 театральних вистав, які з успіхом йдуть в Україні, і далеко за її межами – Росії, Франції, Польщі. Серед них - опера, музичні драми, мюзикли, а також безліч вистав для дітей різного віку, на матеріалі яких випущені серія компакт-дисків для дітей під назвою «Музичні казки від В’ячеслава Полянського».

     

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей