Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

На Івана на Купала бібліотека своїм читачам свято влаштувала

Свято Івана Купала з тих свят народного календаря, яке у дитячих бібліотеках майже не відзначаються. По-перше, святкувати треба на природі, біля річки, по-друге, діти - читачі на канікулах… Цьогоріч Національна бібліотека України для дітей вирішила змінити ситуацію та відсвяткувати це гарне романтичне обрядове свято не лише з читачами бібліотеки, а й жителями нашого міста. Показати, як наші прабабусі святкували, яких пісень співали, які танці танцювали. Тому бібліотечний театр-студія «Мандри» підготував театралізовану композицію «На Івана на Купала» і три дні поспіль дарував святковий настрій:

  • Відвідувачам та працівникам бібліотеки (4 липня)

  • Жителям Оболоні під час сімейно-спортивного фестивалю (7 липня)

  • Дітям, які знаходяться на лікуванні в Українському спеціалізованому диспансері радiацiйного захисту населення у Пущі-Водиці (8 липня)

    За посиланнями можна знайти фотоальбоми з кожного свята

    Пропонуємо також коротку відеозамальовку зі свята на Оболоні, де у «кривий танок» радісно включилися і дорослі, і діти, і не лише дівчата – а й хлопці, і навіть велосипедисти пригальмували, поставили свої веломашини і затанцювали купальський танок :)


  •  

    Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

     
    Останнє оновлення: 12/4/2024
    © 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей