Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
До 45-річчя від дня заснування журналу "Початкова школа"

23 грудня 2014 року в бібліотеці відбулася зустріч заступників директорів з навчально-виховної роботи початкових класів шкіл Святошинського у м. Києві району з Аллою Максимівною Лук’янець, головним редактором щомісячного науково-методичного журналу «Початкова школа», кандидатом педагогічних наук, заслуженим працівником народної освіти України. Зустріч була присвячена 45-річчю від дня заснування журналу. Алла Максимівна розповіла про історію створення журналу, сучасний стан, перспективи та плани на майбутнє. Педагоги та видавці журналу обмінялися пропозиціями щодо змісту журналу: публікацій, нових рубрик тощо. На зустрічі також була присутня представник редакційної колегії журналу Колесникова Юлія Іванівна.

Журнал «Початкова школа» – не просто збірник окремих статей, це спільна праця унікальних особистостей, прекрасних людей, ентузіастів своєї справи. Як працівники редакції, так і дописувачі журналу, вчителі, яким попри всі негаразди, важкі часи та інші перешкоди, вдається зберегти віру в світле майбутнє, віру в дитину.

А 45 років – це зовсім небагато. Як зазначила у своєму вітальному слові генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Гордієнко Алла Іванівна: «Для журналу, як і для людини, це вік найвищого творчого потенціалу». Алла Іванівна побажала і журналу, і редакції, і головному редактору подальшого процвітання, вдячних читачів, творчих злетів, цікавих задумок і головне – реалізації всіх планів та починань.

На закінчення Алла Максимівна попросила усіх читачів журналу надсилати свої зауваження та пропозиції на сайт видання. Тож, якщо вам є що запропонувати творцям журналу «Початкова школа» – в редакції чекають на ваші листи!




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей