Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Україна колядує, колядує вся Земля!

Національна бібліотека України для дітей вітала з новорічно-різвяними святами не лише своїх читачів, а й друзів, партнерів, меценатів бібліотеки. Цікаві творчі проекти, що їх пропонує книгозбірня своїм читачам, реалізуються у тісній співпраці з великим колом організацій, за що колектив головної дитячої бібліотеки їм щиро вдячний. І подяку свою творча бібліотечна молодь висловила щедро і майстерно: колядки і щедрівки у їхньому виконанні за ці святкові дні лунали у видавництвах «Знання» та «Шкільна бібліотека», у Національній парламентській бібліотеці України, в Українській спілці ветеранів Афганістану та воїнів-інтернаціоналістів, у Державній службі з питань ветеранів та учасників АТО. Виступали колядники просто у центрі Києва на Подолі перед дорослими і маленькими відвідувачами Казкового трамваю, перед дітками, які зараз проходять лікування в Українському спеціалізованому диспансері радіологічного захисту населення у Пущі-Водиці, а також перед його самовідданим колективом. Не оминули увагою й читачів та працівників рідної бібліотеки.

Сподіваємося, що усі щедрі і щирі побажання, які так часто звучали у ці святкові дні з вуст колядників і щедрувальників, здійсняться!

Альбоми фотографій можна переглянути на сторінках бібліотеки у соціальних мережах:

В контакті http://vk.com/club29643823

У Фейсбуці https://www.facebook.com/nbukids/photos_stream



 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей