Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
1-го лютого запрошуємо наймолодших учасників бібліотечних «Зимових пригод» разом з батьками на вікенд у дитячій бібліотеці «Читання – справа сімейна»

Під час сімейного свята будуть підведені підсумки «Зимових пригод у бібліотеці» серед наймолодших читачів

Бібліотекарі відділу для дітей дошкільного і молодшого віку не випадково назвали своє свято «Читання – справа сімейна». Адже не лише дошкільнятам, а й дітям, які навчаються у 1-2 класах без допомоги тат, мам, бабусь і дідусів було б складно самотужки виконувати усі завдання бібліотечних зимових пригод, які проходили під час зимових канікул у кожному з відділів Національної бібліотеки України для дітей.

Тому й вирішили зробити сімейне свято для того, щоб подякувати таким чином всім, хто взимку брав активну участь у міні-квестах для дошкільників і учнів початкових класів, а також вручити заохочувальні призи, нагородити кращих учасників.

На вікенд у дитячій бібліотеці «Читання – справа сімейна» 1-го лютого запрошуються родини тих читачів, які не зможуть брати участь у «Сутінках» (за віковими обмеженнями). Бібліотека підготувала цікаву програму для маленьких і дорослих відвідувачів свята.

Розпочнеться свято о 10-30 майстер-класами для батьків і дітей. Далі дітям будуть читати книжечки у Кімнаті казок, а з батьками поспілкується психолог бібліотеки та влаштує для них психологічний тренінг “Сім’я від А до Я”.

Головний редактор видавництва “Час майстрів” привезе до виїзної книгарні нові дитячі книги та розкаже про видавничі проекти для дошкільнят і дітей молодшого шкільного віку.

Батькам запропонують не лише книги і журнали з сімейної педагогіки і психології, які вони можуть читати у секторі професійних документів і ділового спілкування. Для них організують показову ігротеку, яка вже більше півроку працює у читальному залі для дітей середнього і старшого віку. Колекція сучасних і популярних у всьому світі настільних ігор для сімейного дозвілля надана бібліотеці у тимчасове користування компанією «Мир настольных игр».

Обов’язково буде перевірено сумарний сімейний казковий IQ – турнір сімейних команд стане завершальним випробуванням учасників Зимових пригод, після якого усі отримають обіцяні подарунки, а загальним подарунком для учасників сімейно-бібліотечного вікенду стане нова лялькова вистава «Снігова Королева» дитячої студії театру «Оле-Лукойє». Художній керівник театру Алла Косач-Денисюк.

Телефони для довідок:

443-25-27 – відділ соціокультурної діяльності

443-26-40 – відділ обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку

ПРОВЕДІТЬ СВІЙ ВІКЕНД 1-ГО ЛЮТОГО РАЗОМ З ДИТЯЧОЮ БІБЛІОТЕКОЮ!


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей