Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
День книжкових сюрпризів урочисто завершив «Тиждень шаленого читання», яке влаштували на весняних канікулах у Національній бібліотеці України для дітей

З самого ранку у бібліотеці лунала музика та розгулювали читачі разом з казковими героями, які оживають у бібліотеці лише на такі великі свята, як Міжнародний день дитячої книги. Це бібліотекарі головної дитячої книгозбірні та учасники «Тижня шаленого читання» вже підготувалися до фіналу своїх весняних книжкових пригод і зустрічали шановних гостей.

Цього разу гостей було дуже багато. З привітаннями і подарунками у гості до юних читачів завітали: начальник управління бібліотек, читання та регіональної політики Міністерства культури України Лариса Нікіфоренко, прес-секретар комунального підприємства «Київпастранс» Ганна Бондар, головний редактор видавництва «Знання» Володимир Розумний, директор видавництва «Юніверс» Андрій Савчук, кінорежисер, заслужений працівник культури України Дмитро Ломачук, співачка, заслужена артистка України Тетяна Негрій.

Генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Гордієнко привітала зі святом читання юних читачів, їхніх батьків, що прийшли на свято разом з дітьми, усіх гостей та усіх казкових героїв – бібліотекарів.

На свято також прийшли письменники – автори книжок, які з таким захопленням слухали і читали діти під час канікул: Олександр Дерманський, Галина Ткачук, В’ячеслав Купрієнко, Марина Рибалко та представник Ульріха Хуба адміністратор видавництва «Час майстрів» Аліна Мехед.

Після танцювального флешмобу, фотосесії з читачами та урочистого відкриття свята казкові герої запросили всіх до актової зали, де мала відбуватися головна подія дня — Театр Читача. Кожна команда-учасниця Тижня читання підготувала і представила на суд глядачів і журі, до якого увійшли почесні гості, театралізовані презентації своїх книг.

Після кожного виступу команди вручали авторам книжок свої творчі роботи — Досьє автора, а письменники в свою чергу нагороджували найактивніших читачів своїх книжок.

Виступи усіх команд були дуже різними – звичайний і ляльковий театр, презентації і навіть відеофільм! Всі виступи були надзичайно цікавими! Але журі мало вибрати лише одну команду. Після невеличкої наради переможцем визнали команду, що читала книгу Галини Ткачук «Вечірні крамниці вулиці Волоської».

І тут на читачів чекав найбільший сюрприз свята: і команда-переможець, і всі інші учасники отримали у подарунок сертифікат на екскурсію у Казковому трамвайчику від партнерів бібліотеки комунального підприємства «Київпастранс»!

Отже, переможцями стали усі читачі-учасники Тижня читання!

І це зрозуміло, адже якщо читаєш книжки — станеш переможцем обов'язково!!!

Фото зі свята можна побачити у групах бібліотеки:

у Фейсбуці, в Контакті



 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей