Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Патріот від А до Я

Бібліотечне свято «Україна - це Ти і Я» мало своє продовження у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку. Літературний інтерактив «Патріот від А до Я» включав у себе брейн – ринг «Що я знаю про тебе, Україно моя», де діти показали свої знання з історії нашої країни, літератури, географії, мистецтва. Разом з бібліотекарем Валентиною Казмірчук учні 4 А класу 163 школи склали колективного вірша «Україна - це ти, Україна - це я» та взяли участь у грі «Добра людина». Підтвердили свої знання діти складанням карти України. Завершився захід переглядом мультиплікаційних фільмів від Сашка Лірника «Моя країна - Україна».

В цей же час на абонементі бібліотекар Дарина Кулініч вчила дітей мистецтву МЕХЕНДІ (розпису хною по тілу). Під час майстер – класу «МЕХЕНДІ в українському стилі» діти не тільки дізналися про цей вид мистецтва, який походить з Індії, а й про походження нашої української народної символіки. Кожен бажаючий ( а їх було багато) на згадку отримав малюнок на руці.




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей