Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Книгоманія 2015

У квітні цього року в Національній бібліотеці України для дітей проходив конкурс «Найкращий читач 2015». Його переможці – шестикласники Олександр Корнєв та Юрій Орєхов – взяли участь у Фестивалі дитячого читання «Книгоманія 2015» у Львові 9-12 вересня.

Цього року у Львів з’їхалися діти-переможці з п’ятнадцяти областей України. Програма фестивалю була дуже насиченою – окрім зустрічей з українськими дитячими письменниками проводилося багато конкурсів, цікавих екскурсій та заходів.

Урочиста церемонія нагородження найкращих читачів 2015 року відбулася у Науковій бібліотеці Львівського національного університету ім. І. Франка. Заснована у 1608 році, вона є найстарішою серед бібліотек вищих навчальних закладів України.

Учасники відвідали наймасштабнішу виставку-ярмарок двадцять другого Форуму видавців, брали участь у літературно-пригодницькому квесті, майстер-класах, а на завершення разом із центром сучасного танцю «Sirius» підготували танцювальний флешмоб «Шалені діти України».




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей