Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Безслівна магія добра

Це було феєрично! Презентацією мистецтва пантоміми студенти та викладачі кафедри пантоміми Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва відкрили у Національній бібліотеці для дітей осінній сезон ярмарку циркових професій «Цирк запалює вогні». На сцені актової зали виступали «мовчазні чарівники» – студентський театр «Мім-арт-лабораторія», яких ніколи не почуєш, але завжди впізнаєш, вони навіть без слів викликають сміх. Їхнє мовчання було більше ніж тиша. Це мистецтво, в якому замість слів говорили жести, міміка, пластика та фантазія.

А наші користувачі… Вже давно ми не бачили таких часом веселих, а часом і задумливих облич, адже пластику жестів потрібно було не лише бачити, а й розуміти. І вони розуміли… Їхні бурхливі оплески супроводжували усе, що відбувалося на сцені.

А ще користувачі переглянули слайд-фільм про видатних мімів світу, які стояли біля витоків цього виду мистецтва. Декого зацікавила література про цей цирковий жанр. До кінця цього року залишилося не так багато часу. Отож, хто ще не встиг відвідати наш ярмарок, поспішайте!


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей