Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Повість однієї книги «Маленький принц» спільно з Французьким Інститутом у Києві

Франція – одна з провідних і економічно розвинутих країн Західної Європи і світу. У ній знаходиться найбільша кількість замків та найбільш відвідувані в світі пам'ятки: собор Нотр-Дам-де-Парі і монастир Мон -Сен -Мішель. Франція – батьківщина Поля Сезанна , Антуана де Сент-Екзюпері, Олександра Дюма, Мольєра, Вольтера.

19 жовтня у відділі документів іноземними мовами вдруге відбувся захід, присвячений Антуану Де-Сент Екзюпері та його книзі «Маленький принц», яка відома в усьому світі. У Франції вона здобула нагороду як найбільш популярна книга французькою мовою. Ця історія так подобається нашим постійним відвідувачам, що кожен зміг пригадати свою улюблену цитату, яка спонукає до роздумів про те, що головне в житті.

Учні гімназії № 172 «Нивки» мали можливість поспілкуватися з керівником медіатеки Французького Інституту Валентиною Стукаловою, яка розповіла цікаві факти з життя французів, про цікаві ресурси та можливості вивчення французької мови в Французькому Інституті у Києві. На згадку про Французький Інститут діти отримали рекламні матеріали та повітряні кульки, які для кожного асоціюються з дитинством.

Сьогодні ми ще раз мали можливість переконатися у тому, що для радощів потрібно не багато, а головне відчуваєш серцем.




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей