Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Медіапростір Вподобайка production

       ЗАПРОШУЄМО до творчого медіапростору Вподобайка production майбутніх блогерів та телеведучих, акторів та просто зацікавлених і небайдужих дітей, які бажають розвиватися і створювати свій власний медіаконтент! Ви будете брати участь у зйомці програм, постановок, кліпів, отримаєте навички телеведучого, спікера, практикуватимете акторську гру на камеру і не тільки. Практичні заняття допоможуть розвинути кожному учаснику читацького об’єднання його сильні сторони, розкрити творчий потенціал, позбутися страхів, комплексів, невпевненості, лінощів і в процесі спільної інтерактивної творчості навчитися самостійно втілювати власні ідеї у життя! Творчі заняття стануть в нагоді у повсякденному житті, навіть якщо ви не ставите собі мету бути професійними діячами у медіасфері. Чекаємо на вас!

       Вік учасників: від 10 до 14 років.

       Дні занять: вівторок, четвер.

       Години: з 15.30 до 17.00.

       Керівник: Євген ГРАБОВСЬКИЙ.

       Контакти: 096-780-68-79

       Записатися до об’єднання можна щодня, окрім суботи та неділі у відділі соціокультурної діяльності Національної бібліотеки України для дітей!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей