Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
СЛІДАМИ ТЕРПСИХОРИ


Дійство завершено... З останніми звуками музики танцю «Ритми» змикаються куліси, але читачі залишаються на місцях. Громом овацій вибухає актова зала. Це неперевершений успіх! На сцену піднімаються студенти кафедри сучасного естрадного танцю та хореографії Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва. З ними звичайно ж їхній керівник – завідуюча кафедрою Валентина Сергіївна Зайцева, хореограф Гульнара Аліївна Савенко та ректор Академії Владислав Вікторович Корнієнко. 22 жовтня на ярмарку циркових професій «Цирк запалює вогні» вони презентували сучасний естрадний танець. Серед студентів-артистів був і Нікіта Черкасов, який на кастінгу проекту «Танцюють всі» у Києві виконував сольний танець «Непереможений» та отримав квиток у сотню найкращих танцівників. Виконав він його і на сцені бібліотечної актової зали. Міцно тримаючись за руки, артисти розкланюються, і ми, бібліотекарі і читачі, горді від того, що знайомі з кожним із них.

А ще присутні мали змогу ознайомитися з літературою про різні види танців та знаменитих танцюристів, переглянути слайд-шоу про знаних майстрів танцю України.





 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей