Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Ми різні, але ми рівні

Сьогодні в Національній бібліотеці України для дітей у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбувся експрес дружби «Вчимося толерантності». Гостями зустрічі були: віце-президент Африканської ради в Україні Діалло Ісса Садіо та громадянка Африканської республіки Сієра Ліон, студентка київського ВНЗ Фанта Сіссей.

Захід був просто унікальний за змістом та новою формою роботи з читачами дошкільного та молодшого віку. Учні 4 класу 175 ЗОСШ багато дізналися про Африку, про її традиції, культуру, особливості, освіту, кухню… Діти «засипали» питаннями гостей, адже інформація була цікавою та насиченою відеоматеріалами.

Знайомство завершилося чудовим, яскравим майстер-класом, в якому залюбки взяли участь усі присутні: і гості, і генеральний директор НБУ для дітей А.І.Гордієнко, вчителі, і діти, і бібліотекарі. Завдяки експресу дружби було створено рукотворну емблему толерантності «Ми різні, але ми рівні». Впевнені, тепер це стане девізом для всіх присутніх.




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей