Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Віртуальна книжкова виставка «Київ – золотосяйний ангел України»


У рамках краєзнавчого лекторію «Люблю тебе, мій рідний край!» 25 листопада у читальному залі відділу обслуговування дітей середнього і старшого віку та організаторів дитячого читання відбулася презентація віртуальної книжкової виставки «Київ – золотосяйний ангел України».

Учні ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус» віртуально подорожували книжковими лабіринтами та ознайомилися з перлинами книжкового фонду «київської» тематики. Серед розмаїття представлених до огляду книг кожен читач зміг вибрати літературу до смаку, адже вона була новою, досить інформаційною та добре ілюстрованою.

Наприкінці подорожі читачі отримали ґрунтовні і вичерпні відповіді на свої запитання та жваво обговорили місця, які відвідали. А ще у користувачів бібліотеки виникло бажання відчути себе туристами і разом з батьками чи друзями прогулятися вулицями міста, аби більше пізнати його.

Діти зрозуміли, щоб полюбити Київ – треба не тільки якомога більше знати про нього, а й ділитися своїми знаннями та цікавитися новинами міста.

Бажаючі можуть переглянути віртуальну книжкову виставку ТУТ

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей