Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Зустріч з артистами балету

9 грудня у відділі мистецтв відбулася мистецька зустріч «Життя в танці» учнів 3-х класів гімназії №172 «Нивки» з артистами Київського муніципального театру опери та балету для дітей та юнацтва.

Юні балерини театру – лауреати міжнародних конкурсів Юлія Кузьмич та Ірина Іванів знайомили присутніх з чарівним мистецтвом балету, переглядаючи уривки найвідоміших вистав і розповідаючи про життя артистів.

Репетитор з класу балету, артист Іван Козлов розповів дітям про історію балетного мистецтва та роботу в театрі. Кожен з присутніх мав змогу не лише дізнатися, що таке «пуанти» та «пачка», а й потримати їх у своїх руках.


У читачів виникало багато запитань про чарівний світ балету. Дев’ятирічна Олександра Черненко, ім`я якої внесено до книги рекордів України як наймолодшої професійної виконавиці сольної партії у балеті, запропонувала присутнім виконати вправи розминки, з яких зазвичай починається робота кожної балерини. А її майстерне виконання уривку з сольної партії наповнило зал дружніми аплодисментами.

Вдячні глядачі, побажавши акторам творчих успіхів і натхнення, висловили щире сподівання на зустрічі з мистецтвом балету на виставах театру.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей