Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Казки на всі смаки»

Редьярд Кіплінг – англійський поет і прозаїк – більш відомий як творець дитячих казок про Мауглі, допитливе слоненя, кішку, яка гуляє сама по собі, про відважного мангуста Ріккі-Тіккі-Таві та багатьох інших. А ще він – наймолодший лауреат Нобелівської премії з літератури, та й взагалі неймовірна людина, про яку варто знати.

10 грудня до 150-річчя від дня народження Р. Кіплінга відділ обслуговування дітей середнього і старшого віку спільно з відділом документів іноземними мовами підготували п’ятикласникам гімназії «Дитяча інженерна академія» історично-літературну пригоду «Казки на всі смаки».

Діти детальніше дізналися про Кіплінга та цікаві факти з його життя, а потім за допомогою вікторини «Чарівні джунглі» поринули у справжні хащі індійських лісів, де відшукали героїв казок англійського письменника. Юні «казкарі» виявилися справжніми знавцями казок Редьярда Кіплінга і за це отримали відеоподарунок.

Учням так сподобався захід, що вони повністю розібрали з виставки книжки Р. Кіплінга як українською, так і англійською мовами.




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей