Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Забутий день народження

105 років від дня народження англійського дитячого письменника, художника, кіноактора і театрального режисера Дональда Біссета весь світ відзначав у серпні 2015 року. Про цей день народження не забули наші читачі – учасники народного аматорського театрального колективу «Мрія» та художній керівник студії Світлана Копйова. Вони підготували виставу «Казки шкереберть» та показали її напередодні Дня Святого Миколая маленьким глядачам.

До дітей прийшов сам Дональд Біссет і разом із героями своїх казок влаштував день народження казки, на яке запросив першокласників київських шкіл. День народження вийшов дуже англійський: стильний, трішки манірний, із суто британськими розмовами - і про погоду теж (аякже!). Щоправда не обійшлося без вреднюг: Неможна, Несмій і Соромся спробували усіх заплутати та зіпсувати свято. Але тигреня Гррр, мишеня Діккері, дядечко Тік-Так і поштар містер Рипл із суто британською розсудливістю та виваженістю врятували ситуацію і день народження не став «Забутим днем народження».



 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей