Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Шановні передплатники і автори журналу "Бібліотечний форум України"!

Сповіщаємо, що журнал «Бібліотечний форум України», починаючи з третього номеру за 2015 рік, виходити не буде у зв’язку із припиненням існування НВП «Ідея», а замість нього зареєстровано журнал «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика» (Свідоцтво про державну реєстрацію КВ № 21735 – 11635 Р від 21.12.2015 р. Засновник – фізична особа Башун Олена Володимирівна). Всім передплатникам журналу номери 3 і 4 за 2015 р. буде надіслано у січні 2016 р, але з іншою назвою. Другий номер журналу вже передано ДП «Преса» для доставляння передплатникам. Приносимо свої вибачення передплатникам за затримку видань, викликану об ’ єктивними причинами.

Передплатити журнал «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика» на 2016 р. можна в будь-якому поштовому відділенні за тим же передплатним індексом 09923, а також в інших передплатних агенціях або безпосередньо в редакції журналу. Журнал виходитиме щоквартально, вартість залишається попередньою – 80 грн. за номер або 320 грн. на рік. Включайте журнал до списків періодики при проведенні тендерних закупівель. У зв ’ язку із тривалою реєстрацією журналу його не було включено до «Каталогу видань України на 2016 р.» ДП «Преса» (Укрпошта), але з 23.12.2015 р. журнал «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика» включено до нового інформаційного листа № 4 (Вкладка № 4) Додаток до «Каталогу видань України на 2016 р.» з передплатним індексом 09923, тому при передплаті журналу в поштових відділеннях запитуйте та посилайтесь саме на цей інформаційний листок, щоб передплатити журнал, починаючи з першого номера на 2016 рік.

Ми високо цінуємо кожного передплатника, автора і читача нашого журналу і всі 12 років існування журналу намагались бути корисними як науковцям, так і практикам бібліотечної галузі. Сподіваємось, що Ви і надалі будете передплачувати журнал. Ваша підтримка і передплата журналу сьогодні дуже важлива для нас.

Запрошуємо до співпраці авторів і просимо надсилати для публікації статті, які раніше не були опубліковані. Після публікації статей авторам надсилається друкований авторський примірник журналу. Авторам журналу номерів 2, 3, 4 за 2015 р. також будуть надіслані друковані авторські примірники.

Електронний доступ до повнотекстової бази журналу, починаючи з 2003 року, можна отримати завдяки Компанії « I ст-Вью Інформейшн Сервісез Інк» (США). Тестовий безкоштовний доступ до повнотекстових версій журналів з бібліотечної справи (в т. ч. до журналу «Бібліотечний форум України») можна отримати на 1 місяць з лютого 2016 року, заповнивши анкету на сайті Української бібліотечної асоціації .

Українська бібліотечна асоціація виступила інформаційним партнером журналу «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика», тому запрошуємо членів та регіональні відділення асоціації передплачувати журнал. Низький уклін і щира подяка всім, хто допомагав мені у лікуванні, бо тільки завдяки Вашій допомозі я подолала рак і тепер докладу всіх зусиль, щоб журнал і надалі висвітлював бібліотекознавчі аспекти діяльності книгозбірень.

Вітаю всіх з Новим роком! Бажаю щоб він приніс МИР, радість і щастя у кожну оселю.

З повагою і пошаною, головний редактор журналу «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика»

Башун Олена Володимирівна

Звертайтесь до редакції: 067-625-36-52, 066-840-97-83, e-mail: olenabashun@gmail.com

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей