Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
МИСТЕЦТВО МАЙДАНУ

Майдан назвали Революцією Гідності, і це зобов’язує... Ті, хто раніше байдуже ставилися до політики, оминали її, зрозуміли, що все в Україні є спільною справою. Українці відчули відповідальність за те, що діється в державі. Так само і митці... Майдан став втіленням креативу. Мистецтво охороняє пам’ять про Майдан для майбутніх поколінь.

Творчість, народжена на барикадах, має не лише поєднувальну та мотиваційну силу, а й провісницьку, адже чимало творчих рішень передбачали події майбутнього. Вона назавжди закарбувала спогади київської зими 2013-2014 років, яка відкрила нову епоху в Україні, й ще довго надихатиме митців на її розуміння та художнє відображення.

З 2 по 22 лютого у Національній бібліотеці України для дітей експонуватиметься мандрівна виставка українського мистецтва «Правдиві свідчення: від Революції Гідності до сьогодення», метою якої є вшанування патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року–лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Презентація виставки та книги Наталії Мусієнко «Мистецтво Майдану» відбудеться 16 лютого 2016 року о 14-00. Запрошуємо усіх бажаючих до бібліотеки!


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей