Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Запрошуємо на літературні вибори!

В дитинстві завжди хочеться швидше вирости, робити все те, що роблять дорослі: ходити на роботу замість школи, лягати спати, коли заманеться, і, зрештою, голосувати. Ми вирішили піти назустріч нашим користувачам і організувати в бібліотеці вибори. Але не прості, а літературні!

На початку цього року у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку серед читачів було проведено опитування з проханням назвати улюбленого письменника. За підсумками опитування обрано десять кандидатів.

Виборча кампанія розпочнеться 15 березня. Ознайомитися з біографіями кандидатів та їхніми програмами можна на першому поверсі бібліотеки та на наших сторінках у соціальних мережах.

А 21 березня рівно о 8 годині 30 хвилин за місцевим часом виборча дільниця № 1 за адресою вул. Баумана, 60 відкриває свої двері для голосування. Проголосувати за улюбленого письменника можна буде до 31 березня включно.

Результати голосування буде оголошено під час закриття Тижня дитячого читання, 1 квітня.

Прийди на вибори! Підтримай свого улюбленого письменника!


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей