Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Мандри лабіринтами індійського епосу

А ви знаєте твори індійського епосу? Ні? Тоді рекомендуємо звернутися до нашої бібліотеки. Тут книжок на цю тему безліч. Саме їх читали учні гімназії «Нивки» № 172 та середньої школи № 163 під час підготовки до відеодартсу «Лабіринтами «Рамаяни», який відбувся 13 квітня у рамках Тижня культури Індії.

На гру завітали представники посольства, а саме: другий секретар Посольства Індії в Україні пан Ракеш Наїн, аташе з питань комерції та культури пан Ернест Александер Адамс. Саме вони були головними в журі, яке оцінювало гру між двома командами вищеназваних навчальних закладів. Представники посольства були зворушені обізнаністю дітей в області індійського епосу. Бо й справді учні 6-х класів постаралися і здивували усіх присутніх та членів журі своїми знаннями. Саме тому було важко визначити переможця змагання. Отже, перемогла дружба! А за свої старання всі учасники гри отримали невеличкі сувеніри від Посольства Індії в Україні.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей