Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Ріка пісень Олександра Білаша

20 квітня у відділ мистецтв завітали учні 7-х класів ЗОСШ № 163 та люди старшого покоління на мистецький захід «Я з пісні народної виріс», що був присвячений 85-річчю від дня народження відомого українського композитора Олександра Білаша.

Вокальні твори видатного українського композитора прозвучали у професійному виконанні колективу вокально-оперної студії Київського міського будинку учителя під керівництвом лауреата міжнародних, всеукраїнських конкурсів та фестивалів, відомої співачки Ірини Миколаївни Персанової.

Музика, що лунала у цей прекрасний вечір, — «Два кольори», «Журавка», «Ясени», «Впали роси», «Осіннє золото», «Між нами спалені мости», «Над горою місяць повен» та інші — дійсно окрилювала, даруючи світ неперевершеної краси, де існує вічна правда та чиста любов.

Чарівними звуками лунав живий акомпанемент баяну (Сергій Лівшун) та бандури (Світлана Ніканорова).

Учасники концерту побажали дітям якомога частіше звертатися до кращих зразків музичного мистецтва України як до джерела, з якого ми, українці, черпаємо свою етнічність і наснагу будувати щасливе майбутнє України.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей