Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Шановні колеги!

    Сповіщаємо, що журнал «Бібліотечний форум України», починаючи з третього номеру за 2015 рік, виходити не буде у зв’язку із припиненням існування НВП «Ідея», а замість нього зареєстровано журнал «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика» (Свідоцтво про державну реєстрацію КВ № 21735 – 11635 Р від 21.12.2015 р. Засновник – фізична особа Башун Олена Володимирівна). Журнал «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика» є інформаційним партнером Української бібліотечної асоціації.
    Передплатити журнал «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика» на 2016 р. можна в будь-якому поштовому відділенні за тим же передплатним індексом 09923, а також в інших передплатних агенціях або безпосередньо в редакції журналу. Журнал виходитиме щоквартально, вартість залишається попередньою – 80 грн за номер або 320 грн на рік, незважаючи на значні фінансові зміни на ринку передплатних послуг та складну фінансову ситуацію в країні та фінансуванні бібліотек, адже ми цінуємо кожного передплатника і маємо бажання, щоб всі передплатники журналу «Бібліотечний форум України» надалі залишились передплатниками видання вже з новою назвою. Включайте журнал до списків періодики при проведенні тендерних закупівель.
    Передплатити журнал на 2-ге півріччя можна за «Каталогом видань України на 2-ге півріччя 2016 р» (у разі оформлення передплати до 10 липня 2016 р. можна оформити передплату з другого номера 2016 р.), електронну версію журналу можна передплатити на CD-ROM у розділі 4 «Електронні видання» того ж каталогу за передплатним індексом 98015, а також у компанії «Iст-Вью Інформейшн Сервісез Інк» (США), звернувшись до її представника в Україні Юрія Леоненка за адресою ivp@ivpi.com.ua і передплатити доступ до електронної повнотекстової бази даних журналу або до повнотекстових версій журналів з бібліотечної справи.
    Для тих, хто не встиг передплатити журнал на 2015 рік, пропонуємо придбати в редакції перший і другий номери журналу «Бібліотечний форум; історія, теорія і практика», а також перший номер журналу за 2016 рік, передплатники 2016 року можуть придбати їх зі знижкою.
    Запрошуємо авторів до співпраці і пропонуємо надсилати статті, раніше не опубліковані, для публікації відповідно до проблематики журналу та тематики ваших досліджень, теоретичних та практичних напрацювань. Також, якщо ви маєте бажання, щоб про вашу бібліотеку чи про ваш досвід дізналась бібліотечна громада, то редакція журналу з радістю надрукує про це на своїх сторінках. Кожен автор отримує друкований авторський примірник журналу, тому просимо повідомляти адресу з індексом для його надсилання.

    З повагою, Олена Башун, головний редактор журналу

    Тел.: (067) 625-36-52, (066) 840-97-83

    E-mail: olenabashun@gmail.com

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей