Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Дівич-вечірка до «Дня матері»

      Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Це її увага і ласка зігріває нас усе життя, саме мама, ніколи не відмовить у допомозі, саме вона буде любити просто так, незважаючи ні на вчинки, ні на характер, допоможе й підтримає у скрутну хвилину! Любов материнська неосяжна й безмежна, скрізь і завжди, незалежно від географічних широт, історії народів, культур, традицій і кольору шкіри.

      На дівич-вечірку до «Дня матері», який відбувся у відділі документів іноземними мовами 6 травня, завітали учні гімназії № 172. Відвідувачі сьогоднішнього заходу дізналися про історію походження свята «День матері», як святкують цей день в Україні та у різних країнах світу, що дарують любим матусям діти і дорослі Америки, Франції, Канади, Великобританії...., а також відвідали майстер-клас і створили солодку квіточку-подарунок для своїх мам. 8 травня вони привітають своїх матусь і, ми впевнені, — обов’язково скажуть їй слова любові та вдячності.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей