Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Краща дитяча американська література

     20 травня у Національній бібліотеці України для дітей відбулася зустріч із Люком Драбином, американським студентом, стипендіатом Програми імені Фулбрайта. Ця Програма спонсорована урядом США і посідає чільне місце у системі міжнародної освіти, нині вона успішно функціонує у 155 країнах світу.


     Люк Драбин прочитав книгу відомого письменника зі США Шела Сільверстайна «The Giving Tree» («Щедре дерево»).


      Книга про яблуню, яка любила маленького хлопчика. Дерево було щасливе, коли хлопчик був поруч. Хлопчик виріс і став рідше бувати у Дерева, воно сумувало. Одного разу молодий чоловік сказав, що йому потрібні гроші, і тоді Дерево віддало йому всі свої яблука, щоб він продав їх. Згодом Дерево віддавало свої гілки, крону і навіть стовбур, аби тільки хлопчик був щасливий.

     Після читання діти обговорювали книгу, а потім буквально засипали запитаннями Люка про життя і традиції США. Спілкування відбувалося англійською мовою у невимушеній атмосфері, а наприкінці всі зробили селфі зі справжнім американцем.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей