Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Бібліотечне літо у розпалі

     Ось і завершується, напевно, найкоротший тиждень у Літньому дворику, не встиг розпочатися, а вже треба закінчувати. Хоч дворик і працював цього тижня лише три спекотні дні та ми встигли все і навіть трішки більше. Традиційно щоденно учасники активно читали та крім читання дітей щодня очікував насичений день. Першого дня кожен відвідувач Літературного дворика став учасником лего-тайму «Мрії здійснюються» і діти зосереджено будували те, про що мріють — хтось власний будинок, хтось залізницю, бо мріє вирушити у подорож, а хтось навіть власний магазин. Наступним був майстер-клас для дітей із творчим технічним складом розуму «Техноманія» і тут від бажаючих не було відбою. Учасники розповідали про науковців, слухали про цікаві винаходи людства, а потім відчули себе в ролі майстрів, створюючи свій власний досконалий вітрячок.



     В середу всі любителі інтелектуальних ігор опинилися в інтерактивній зоні «Пазломанія», де проявили в повній мірі свої знання та ерудицію, позмагалися та розважилися досхочу. Далі шанувальники Бібліотечного літа стали учасниками майстер-класу «Творча студія креативу». Діти різного віку створювали аплікації, використовуючи допоміжні матеріали та власну фантазію, кожен працював над поробкою, яку вигадав сам, вийшло цікаво.



     І останній день у дворику, напевно, був найнесподіваніший для його постійних відвідувачів, адже день активного дозвілля перетворився на дивовижний квест «Скарби великого лісу». Діти дізналися декілька важливих способів орієнтування на місцевості, навчилися користуватися компасом, крім того завдяки загадковій карті древніх ацтеків таки знайшли жаданий скарб і залюбки ним поласували. Було дружно, весело і корисно. Інакше і бути не могло, адже дружба з бібліотекою допомагає не лише розібратись зі своїми власними орієнтирами, а знайти нові!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей