Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
25 серпня о 10.30 у Національній бібліотеці України для дітей розпочнуться ігри патріотів «Цінуй рідне – шануй українське», присвячені 25-річчю незалежності України

     У святі візьмуть участь читачі бібліотеки та діти з різних міст і сіл України – переможці Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд», організаторами якого стали Національна бібліотека України для дітей та «Фонд Миколи Томенка «Рідна країна». Загалом у конкурсі взяло участь майже 3 тисячі дітей з усієї України, до участі у ІІ турі було допущено 346 робіт. 18 переможців приїдуть на свято, щоб отримати нагороди, познайомитися з головною дитячою бібліотекою, а також позмагатися з учасниками творчого проекту «Персона Ґрата», який тривав під час програми літніх читань «Бібліотечне літо юного українця - 2016».

     Події цього дня розпочнуться о 10.30 із презентації визначного культурного проекту ілюстраторів «Pictoric» – виставки «Діячі України», яка експонувалася у багатьох містах нашої держави, а також у Бібліотеці Конгресу США. Далі відбудеться квест-гра «Персона Ґрата», в якій будуть змагатися команди читачів НБУ для дітей та переможці всеукраїнського конкурсу.

     Головною подією дня – з 12 години до 13.30 – буде урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд». У церемонії візьмуть участь представники «Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» та журі конкурсу: письменниця Марія Морозенко; українська поетеса, прозаїк, перекладач, літературний редактор Галина Кирпа; координатор проекту ілюстраторів «Pictoric», художниця Олена Старанчук.

Запрошуємо на свято дітей і дорослих!

     Місце проведення: Національна бібліотека України для дітей.

     Адреса: Київ, вул. Баумана, 60.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей