Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Останній тиждень «Бібліотечного літа – 2016»

     Ось і закінчується літо. Останній тиждень роботи Літнього дворика, як і всі попередні, був насиченим подіями, веселим та цікавим. Ми читали, гралися, змагалися в інтелектуальних іграх та вивчали на практиці ігри народів світу.

     Розпочався тиждень презентацією книжкової серії «Світ навколо нас». Ознайомившись із цікавими книгами, діти потім змогли перевірити отримані знання в інтелектуальному турнірі. Переможці, як завжди, отримали призи. Крім цього, щоденно протягом тижня учасники Бібліотечного літа із задоволенням брали участь у веселих руханках «Ігри народів світу».


     Вівторок перетворився у музейний день. Екскурсія у Національний центр народної культури «Музей Івана Гончара» викликала справжній шквал емоцій у дітей та бібліотекарів. Вони не лише дізналися багато нового про культуру та побут українського народу, але і погралися іграшками, якими бавилися діти в Україні у різні часи.


     Дуже цікавою була зустріч із лейтенантом патрульної поліції Анною Чумас. Полісмен в ігровій формі допомогла згадати правила дорожнього руху, а потім відповідала на різноманітні запитання від учасників Бібліотечного літа. А ще були подарунки від патрульної поліції – книги «1000 та 1 поворот»! Зустріч була веселою та пізнавальною, а лейтенант поліції – терплячою та винахідливою.


     Четвер був присвячений здоров’ю – якраз зважаючи на негоду, яка не вщухала цілий день. Як вберегти себе від жахливих вірусів – саме про це розповідав учасникам Бібліотечного літа громадський діяч, телеведучий Володимир Кулачек. Зустріч була організована за сприяння ГО «Здорове людство». Наостанок діти і дорослі отримали творче завдання – намалювати все те, що почули і побачили під час майстер-класу «Прості правила здоров’я. Захист від вірусів».

     Не менш веселим та захоплюючим виявився і останній день тижня та взагалі роботи Літнього дворика. Спочатку діти власноруч майстрували подарункові коробочки, потім випробовували свої знання у вікторині для всезнайок «Юні розумники». А закінчився день уже звичними руханками та «чупа-чупсовою» ейфорією.

Літо закінчується, літній дворик зачиняє свої двері. До зустрічі в наступному році!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 09.11.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей