Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Бібліотечне літо юного українця - 2016

1 вересня об 11.00 у Національній бібліотеці України для дітей розпочнеться свято – відкриття ювілейного бібліотечного сезону 2016-2017 у форматі книжкового ВІП-марафону «ЧИТАЄМО=ПЕРЕМАГАЄМО»



     Відкриття ювілейного бібліотечного сезону складатиметься з двох частин: з 11.00 до 11.30 – святкове шоу на майданчику перед бібліотекою, з 11.30 до 12.30 – книжковий ВІП-марафон (командне змагання).

     Для святкового шоу, яке проходитиме у стилі теленовин, бібліотекарі підготували «Ювілейно-бібліотечний РЕП», телерепортаж «Новинки сезону», експрес-інтерв’ю зі спеціальними гостями свята, які візьмуть участь у книжковому ВІП-марафоні. Під час загальної частини свята відбудеться нагородження лідерів читання Бібліотечного літа—2016.

     З 11.30 розпочнеться книжковий ВІП-марафон у відділах бібліотеки, в якому візьмуть участь 4 команди читачів. У кожному з відділів обслуговування на дітей чекатимуть гості та інтелектуальне змагання-знайомство – по 15 хвилин з кожною командою (по колу).

     Взяти участь у дружніх зустрічах-змаганнях з читачами бібліотеки дали згоду:

  • 1. Христина Охітва, солістка Ансамблю Збройних сил України, заслужена артистка естрадного мистецтва України, автор і виконавець власних пісень (у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку);.
  • 2. Анна Похлєбаєва, власниця видавництва Artbooks, яке видає книжки для розглядання – віммельбухи (у відділі документів іноземними мовами);
  • 3. Світлана Рудікова, художник, ілюстратор дитячих книжок та колишній читач бібліотеки (у відділі мистецтв);
  • 4. Микита Кашницький, дитячий письменник, який стояв на Майдані, брав участь у бойових діях під містом Щастя у складі батальйону «Айдар» (у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку).

     Після закінчення книжкового марафону у відділах бібліотеки можна буде взяти участь у різноманітних розвагах: літературній грі «Книжковий калейдоскоп», інформіні «День знань в країнах Європи», книжкових прем’єрах, презентації конкурсу «Моя віммель-бібліотека» та майстер-класі з виготовлення віммельбухів, відвідати приймальню бібліо-лікаря «Читаміни для дитини», пограти з друзями в ігри з колекції настільних ігор «Сімейна ігротека» та ін.

      Важлива інформація для учасників програми літніх читань «Бібліотечне літо юного українця-2016» .

Чекаємо вас на святі!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей