Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Правила руху завчи до ладу, щоб не потрапити в біду

    14 та 15 вересня у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку для найменших читачів нашої бібліотеки, вихованців середніх та старших груп “Журавлик”, “Ромашка”, “Суничка” та “Явір” ДНЗ № 292 було проведено дорожньо-правову гру “Правила руху завчи до ладу, щоб не потрапити в біду”. Правила поведінки в транспорті, на проїжджій частині вулиці, залізниці та в інших громадських місцях повинен знати та дотримуватись кожен.

    Уважні та спостережливі діти добре орієнтувалися в дорожніх знаках, розповідали, як треба поводити себе на вулиці, в громадському транспорті. Проявивши свої знання з пожежної безпеки, правил користування електроприладами, маленькі читачі без помилок прокоментували поведінку казкових героїв з мультфільмів «Зай и Чик» та «Неслухняне кошеня». Маленькі ерудити вправно викреслювали небезпечні предмети в грі на інтерактивній дошці та правильно переходили вулицю на сигнали світлофора. А книжкова виставка, представлена в читальному залі, користувалася неабияким попитом серед читачів, і це було особливо приємним.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 6/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей