Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Привітай бібліотеку зі Святом та спробуй себе в ролі бібліотекаря

1.

     Національна бібліотека України для дітей пропонує своїм читачам у день професійного бібліотечного свята попрацювати бібліотекарями. Вже сьогодні розпочато конкурс на посаду «Бібліотекаря на годину». Читачі, які хочуть 30 вересня з 15.00 до 16.00 годин працювати у відділах обслуговування, можуть звертатися до відділів із пропозиціями.

2.

    О 16.00 годині по завершенні дублер-шоу у бібліотеці розпочнеться довгоочікувана подія – відкриття першої в Україні бібліотечної Квест-кімнати. Деякі з кращих читачів та активних учасників цьогорічних зимових «Читань без обмежень» навіть отримали в подарунок квитки на відвідання Квест-кімнати. Нарешті облаштування цього інтерактивного ігрового простору завершено, і в цей святковий день одна команда відвідувачів стане першопрохідцями, які потраплять… Втім – це сюрприз, тому до свята легенда Квест-кімнати не розголошується. Читачі, які отримали квитки на відвідання Квест-кімнати під час «Бібліотечних Сутінок», можуть зареєструватися на перші ігри у секторі обліку (1 поверх) або у відділі соціокультурної діяльності. Можна також для реєстрації залишити своє фото з квитком на сторінці групи бібліотеки ВКонтакті.

3.

    Окрім цих подій протягом дня у відділах бібліотеки можна буде взяти участь у різноманітних заходах, а також переглянути виставки колекцій кращих книжок з півмільйонного фонду бібліотеки. Святкуй Всеукраїнський день бібліотек разом зі своєю бібліотекою!

4.

    2 жовтня Національна бібліотека України для дітей запрошує своїх читачів на ЛІТЕРАТУРНИЙ БАЛ.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей