Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Чергова зустріч у рамках проекту «Україна читає дітям»

    21 жовтня у рамках Національного проекту «Україна читає дітям» у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулася творча зустріч учнів 4-х класів гімназії № 172 «Нивки» з київським поетом, перекладачем, членом Національної спілки письменників України Григорієм Аврамовичем Фальковичем. У невимушеній і дружній атмосфері діти поспілкувалися з поетом. Було багато запитань до автора: де народився, в якій київській школі навчався, коли написав першого вірша? Виразно, з душею, діти розповідали напам’ять віршики, які найбільше їм сподобалися, адже його дитяча поезія випромінює добро, світло, позитивна та весела.

     Григорій Фалькович розповів про книжки, що були представлені на виставці та познайомив дітей із тривалим шляхом книжки до читача, про плідну співпрацю поета, художника-ілюстратора та видавця. А закінчилася зустріч щирими словами вдячності поетові та побажаннями здоров’я і творчої наснаги.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей