Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Відкриття «Тижня культури Іспанії» спільно з Посольством Іспанії в Україні

     8 листопада у Національній бібліотеці України для дітей відбулося урочисте відкриття «Тижня культури Іспанії» спільно з Посольством Іспанії в Україні.

     Дуже приємно, що трирічна співпраця з Посольством та іспаномовними школами, яка перервалася на один рік, знову налагодилася у 2016 році.

     Наша бібліотека вітала у своїх стінах Радника з питань культури Маріо Гонсалес Плієго, який зазначив, що пізнавати культуру краще з казок, адже вони містять у собі культурний код кожної нації. 9 жовтня відбудеться зустріч «Іспанські читання» з паном Маріо Гонсалесом Плієго у відділі документів іноземними мовами.

         Після офіційних привітань вихованці Київської дитячої Академії Мистецтв представили свою іспанську програму.

     «Іспанський вальс» Хуліо Сагрераса виконувала юна студентка IV курсу факультету музичного мистецтва Аріна Кончаковська (клас викладача Венцковської М.І.).

     Хореографічну замальовку «Карменсіта» виконувала юна студентка ІІІ курсу факультету хореографічного мистецтва Софія Тульчинська (постановка та робота заслуженого діяча мистецтв України пані Попович Л.Ю.).

     «Lamento Gitano» Бартоломе Калатауда виконувала юна студентка ІХ курсу факультету музичного мистецтва Владислава Несіна (клас викладача Венцковської М.І.).

     Іспанський танець з опери «Травіата» Дж. Верді виконували юні студентки ІХ-ХІ курсів факультету хореографічного мистецтва Діана Силантьєва, Єлизавета Тівоненко, Катерина Коляда (робота викладача Суплік І.І.).

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей