Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Вшановуємо велич таланту

    22 листопада у Національній бібліотеці України для дітей вшановували пам’ять українського співака Назарія Яремчука, якому 30 листопада виповнюється 65 років від дня народження. Сучасні новітні технології дають можливість проводити різноманітні заходи неординарним способом. Ось і ми вирішили провести спілкування-спогади про видатного співака засобом скайп-зв’язку. Допомогли нам у цьому задумі Чернівецька обласна бібліотека для дітей та Чернівецька обласна філармонія. На зустріч були запрошені юні користувачі бібліотек, керівники та працівники вище названих закладів. Із задоволенням до Національної бібліотеки України для дітей завітав і київський художник Віктор Зінченко. Під час заходу своїми спогадами про Назарія ділилися: художній керівник обласної Чернівецької філармонії, заслужений діяч мистецтв України Остап Савчук, заслужена артистка України, директор кімнати-музею Назарія Яремчука обласної Чернівецької філармонії Ніна Каплієнко та завідувачка відділом науково-методичної та інформаційно-бібліографічної роботи Чернівецької обласної бібліотеки для дітей Ніна Кадюк. У виконанні всіх присутніх в обох студіях одночасно звучала невмируща «Червона рута» та інші пісні, які колись співав Назарій Яремчук. Генеральний директор НБУ для дітей Алла Гордієнко заочно подякувала Дмитру та Назарію Яремчукам – синам ювіляра — за компакт-диски із записами пісень свого батька, які вони передали для дитячих бібліотек України.

    Голос Назарія, чистий як ранкова роса, щедрий як колосиста нива, високий як голубе небо, завжди буде нести добро в людські серця. Його величезна творча спадщина, його авторитет як людини і митця і сьогодні працюють на майбутнє України.

    Тож дякуємо тобі, Буковино, за славного сина! Дякуємо працівникам філармонії за змістовну розповідь про свого земляка. Ми впевнені, що і молоде покоління буде захоплюватися піснями Назарія Яремчука.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей