Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
ОСТАННІ ГАСТРОЛІ У 2016 РОЦІ

    …можна назвати виступ студентів Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв у Національній бібліотеці України для дітей у рамках ярмарку циркових професій «Цирк запалює вогні». Це як підведення підсумків спільної роботи у 2016 році. Користувачі бібліотеки мали змогу ще раз доторкнутися до таїнств декількох циркових жанрів, а саме: лялька на естраді, еквілібристика, вокальний спів, ілюзія, пантоміма. І хоча відлунали у залі овації, які щедро дарували студентам учні старших класів київських шкіл та учасники інтеграційного заходу «День толерантності: творимо милосердя разом», в уяві кожного залишилися неперевершені трюки ілюзіоніста Іллі Кормана, еквілібристів Поліни та Альони Мудренко, пластика мімів Дениса Коцюруби та Луїзи Бекетової, вокальні номери Вікторії Кондуракій та Насті Грошко. А який захоплюючий естрадний номер виконала група студентів кафедри «Лялька на естраді»!

    Гучними оплесками користувачі бібліотеки дякували студентам, викладачам та ректору Київської муніципальної академії мистецтв Владиславу Вікторовичу Корнієнку.

    Ми не кажемо вам «прощавайте!», ми кажемо «до нових зустрічей!», бо ярмарок циркових професій запалить свої вогні і в Новому 2017 році.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей