Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Історичні мандрівки Києвом. Вулиця Стрілецька

     6 грудня 2016 р. у Національній бібліотеці України для дітей відбулося чергове заняття історико-краєзнавчого лекторію «Люблю тебе, мій рідний край!» – віртуально-краєзнавча подорож «Історичні мандрівки Києвом. Вулиця Стрілецька» із циклу «Історія однієї вулиці», яку спільно підготували відділи обслуговування дітей середнього і старшого віку та довідково-інформаційного обслуговування.

     Семикласники гімназії № 172 «Нивки» дізналися багато нового, корисного і пізнавального про одну з найстаріших вулиць у центрі Києва: походження її назви, забудову та розвиток, про будинки, які мають історичну цінність та ті, які пов’язані з життям та діяльністю видатних людей, серед яких письменниці Олена Пчілка та Леся Українка, поезії якої користувачі бібліотеки із задоволенням зачитали.

       Бібліотекар акцентувала увагу на тому, що на вулиці Стрілецькій, 28 знаходиться філія найбільшої дитячої книгозбірні країни.

     На завершення заходу діти перевірили та закріпили отримані знання, відповідаючи на запитання міні-вікторини, та ознайомились із тематичними новинками книжкової виставки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей