Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Дитяче Різдвяне свято у бібліотеці Гете-Інституту

     10 грудня бібліотека Гете-Інституту в Києві спільно з Національною бібліотекою України для дітей провели чудове «Різдвяне свято для дітей у бібліотеці Гете-Інституту» і оживили історію про «Святого Миколая та дурного Нука», а також казку від пані Метелиці німецькою та українською мовами.

     Маленькі учасники свята весело провели свій час за майстер-класами, виготовляючи яскраві корони, які прикрасили кольоровими камінцями та пір’ям, а також зробили листівки з новорічним символом «Ялинкою» у стилі орігамі.


     Чудовим сюрпризом для дітлахів стало частування імбирним печивом та різними солодощами з Німеччини.

     Наше свято було справді новорічним, адже працівники обох бібліотек змогли створити справжнє театралізоване дійство «Казка у казці», серед якого були: добра фея, ельф, які майстрували сніговичка разом із зайчиком, та казка від пані Метелиці, яку розповіла директор бібліотеки Гете-Інституту Сюзанна Тайхман. Свято було веселим та цікавим, усі учасники отримали солодкі подарунки та змогли по-справжньому відчути дух Різдва, який незабаром святкуватиметься в усьому світі.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей