Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Мрію сказати найдорожче…

    Тетяна Майданович є людиною дивовижно доброю і чутливою, людиною, яка своїми творами прищеплює дітям любов і особливу ніжність до свого рідного – українського. З нагоди виходу у світ нової дитячої збірки поетеси «Країна Українія» 15 грудня у відділах обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку та дітей середнього і старшого віку пройшла зустріч із Тетяною Майданович у рамках Національного проекту «Україна читає дітям».

    Письменниця щиро і невимушено розповідала учням 3-го класу ЗОСШ № 163 та НВК «Еконад» про те, що її спонукає творити, про свою внучку Софійку, якій присвячено багато віршів збірки. Приємною несподіванкою для Тетяни Василівни було те, що діти вивчили і продекламували вірші її нової книжки.

    Виявляється, що Тетяна Майданович не просто письменник, а поет-пісняр, адже понад сорок її віршів покладено на музику. Всі гості зустрічі мали змогу прослухати ніжні та щирі пісні – «Жоржини» та «Червона калина» — у виконанні заслуженої артистки України Анжеліки Андрієвської.

    Нещодавно видавництво «Криниця» висунуло збірку віршів для дітей «Країна Українія» Тетяни Майданович на здобуття літературно-мистецької премії імені Лесі Українки 2017 року. Тож бажаємо Вам успіху, Тетяно Василівно!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей