Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Київ відомий і невідомий

    «Ми мало знали, але багато дізналися», — такими словами резюмувала захід одна з учениць гімназії № 172 «Нивки», команда якої активно виборювала перемогу у краєзнавчому квесті «Київ відомий і невідомий», який сьогодні відбувся у читальному залі відділу обслуговування дітей середнього і старшого віку в рамках історико-краєзнавчого лекторію «Люблю тебе, мій рідний край!».

     Мандруючи між станціями «Київ історичний», «Київ архітектурний», «Наш Шевченківський район», «Видатні особистості», «Дивовижні факти про Київ» та «Склади пазли», діти продемонстрували свої знання та уміння, наввипередки намагаючись відповідати на поставлені запитання. Особливістю квесту було те, що бібліотекарі на кожній локації показували дітям вибрані книги, де можна було знайти правильні відповіді та прочитати тематичний матеріал. Проте квест – це все ж таки змагання не тільки на правильність відповідей, а й на швидкість. Тому переможцем стала команда Анастасії Вельченко, діти отримали цукерки та кишенькові календарики. Але й решта учасників заходу не залишилися без солодощів.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей