Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
День Святого Миколая Чудотворця

    Грудень – щедрий на свята місяць. З любов’ю та радістю зустрічають діти та дорослі перше новорічне диво – День Святого Миколая Чудотворця. Це свято має дуже давню та цікаву історію. І саме її почули діти перших класів ЗОСШ № 163 та гімназії «Нивки» у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку під час проведення цікавого заходу, присвяченого Дню Святого Миколая. На свято завітав сам іменинник, і це стало найбільшим та найприємнішим сюрпризом для дітей. Маленькі відвідувачі із задоволенням розповідали йому вірші та заспівали пісню «Ой, хто, хто Миколая любить». Чудотворець Миколай прийшов з подарунком і запропонував дітям переглянути лялькову виставу «Колобок на новий лад». На виставці у читальному залі було представлено книжки про звичаї і традиції зимових свят в Україні та інших країнах світу.


     І зараз Святий Миколай приходить до тих, хто його кличе, допомагає та захищає від біди. Вітаємо усіх із цим чудовим і чарівним святом!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей